TillbakaRecept och kostrådFiber Glutenfri mat Glutenfria rödbetsvåfflorProva något nytt i våffeljärnet och laga dessa saftiga rödbetsvåfflor med ruccola och körsbärstomater. Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: Tips: Läs mer om FiberHUSK®Läs mer IngredienserTill fyra personer (fyra våfflor)4 ägg100 g salladsost eller feta15 g Fiber HUSK®100 g rismjöl50 g glutenfritt havremjöl200 g riven rödbeta En knivsudd salt2 dl mjölk Smör till bakning En näve ruccola En näver groddar8 körsbärstomaterVispa ägg, rismjöl, FiberHUSK, havremjöl, hälften av rödbetsrivet, salt och mjölk med en elvisp tills du får en jämn konsistens.Hetta upp våffeljärnet och lägg lite smör på plattorna. Fördela en fjärdedel av degen på plattorna (den flyter inte ut av sig själv som vanlig våffelsmet). Grädda våfflorna i 5-7 minuter beroende på våffeljärn. De ska grädda längre än normalt, så ha tålamod. Servera våfflorna varma med resten av rödbetorna, ruccola, groddar och delade körsbärstomater på toppen. Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: