TillbakaRecept och kostrådFiber HUSK® Fiber HUSK® Glutenfri västerbottenpaj med FiberHUSK®Gör livet lite festligare med detta recept på glutenfri västerbottenpaj med FiberHUSK®! Klassisk västerbottenostpaj har en given plats på bordet vid många svenska högtider, som jul, påsk, midsommar och kräftskivan. Denna variant är både glutenfri och fiberrik...och smakrik förstås! Varsågod och njut! Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: FiberHUSK®Läs mer IngredienserPajdeg125 g smör2 dl rismjöl1 dl majsmjöl1 tsk FiberHUSK®1 äggOstfyllning3 ägg2 dl vispgrädde300 g riven Västerbottensost1 krm svartpeppar1 krm saltGör så här:Sätt ugnen 200 grader.Blanda ihop ingredienserna till pajdegen.Tryck ut pajdegen i en pajform, ca 24 cm i diameter.Nagga botten och förgrädda skalet i 10 min.Vispa ihop ägg och grädde.Tillsätt ost, salt och peppar.Häll ostfyllningen i pajskalet och grädda i ca 20 min tills pajen har stelnat.Klart! Västerbottenostpaj har en given plats på bordet vid midsommar, påsk, jul och kräftskivan. Serveras varm, ljummen eller kall med creme fraiche, hackad rödlök och en klick löjrom. Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: