TillbakaRecept och kostrådFODMAP FODMAP FODMAP glutenfri pajDenna goda FODMAP glutenfria paj är även helt laktosfri och går snabbt att tillaga, alltså helt perfekt när det kommer oväntade fikagäster. Gästernas mage kommer att jubla eftersom pajen innehåller goda fibrer tack vare att det är Husk Mage i Balans Classic i pajdegen. Till servering: Laktosfri glass eller laktosfri grädde Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: HUSK® Mage i balans ClassicLäs mer IngredienserPajdegen2,5 dl rismjöl2 tsk bakpulver80 ml ananasjuice (från konserveringsburken)3/4 dl kokosolja neutral (eller med smak om du gillar det)1 dl rörsocker1 tsk Husk Mage i Balans ClassicAnanasfyllningen2 dl laktosfri crème fraîche1 dl rörsocker1 nypa vaniljpulver500 g konserverad ananas1 äggGör så här:Sätt ugnen på 180 grader.Mixa ingredienserna till smeten med en stavmixer.Smörj en form (cirka 20 cm i diameter) och tryck ut degen och hjälp till med händerna så den fördelas jämnt.Blanda fyllningen och rör runt ordentligt.Häll ananasblandningen över pajdegen och grädda i 40 minuter i ugnen.Servera gärna med en klick laktosfri grädde eller laktosfri vaniljglass. Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: