TillbakaRecept och kostrådFODMAP FODMAP FODMAP ChokladbollarHar du smakat FODMAP chokladbollar med touch av apelsin? Mums! Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: HUSK® Mage i balans ClassicLäs mer IngredienserFODMAP Chokladbollar 8 bollar100 gram laktosfritt smör/margarin (eller 1 dl kokosolja)1 msk kokossocker1 msk lönnsirap3 dl havregryn (glutenfria vid Celiaki)1 apelsin (3 msk färskpressad apelsinjuice och 1 tsk rivet apelsinskal)2 msk starkt kaffe2 msk kakao1 nypa vaniljpulver Kokos att rulla i Lite rivet apelsinskal att garnera med1 tsk HUSK® Mage i balans ClassicFODMAP ChokladbollarDe vanliga klassiska chokladbollarna har nog ingen missat, men har du smakat FODMAP chokladbollar med touch av apelsin? Chokladbollarna går att göra veganska genom att byta ut smöret mot margarin eller kokosolja. Istället för att använda raffinerat socker har vi sötat chokladbollarna med kokossocker och lönnsirap. Dina fikagäster kommer garanterat inte märka att dessa chokladbollar innehåller lite extra fibrer tack vare HUSK® Mage i balans Classic.Gör så här:Blanda smör/margarin/kokosolja med havregryn, kaffe, kakao, HUSK®, vanilj, lönnsirap och kokossocker.Riv apelsinskal och pressa i saft från apelsinen och lägg i apelsinskalet i smeten.Rulla bollarna, doppa i kokos och riv över lite apelsinskal som garnering. Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: