TillbakaRecept och kostrådFiber Glutenfri mat Fiberrikt knäckebröd med Fiber HUSK®Knäckebröd med Fiber HUSK® som passar till alla tillfällen. Njut dem till frukost med ost och marmelad eller till en rykande het soppa när det är kallt ute. Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: Tips: Läs mer om FiberHUSK®Läs mer IngredienserRecept35 g Fiber HUSK®50 g chiafrön50 g mandelmjöl1 tsk salt1 ägg½ dl olivolja1,5 dl vatten eventuellt pumpafrön till toppingSätt ugnen på 180 grader (varmluftsugn) och lägg bakplåtspapper på en plåt. Ha lite extra bakplåtspapper vid sidan av. Blanda alla ingredienserna i en skål och vänd runt snabbt. Fördela smeten på bakplåtspapperet i ett jämnt och tjockt lager. Garnera eventuellt med pumpafrön. Ta bort det översta bakplåtspapperet och grädda i ugnen i cirka 22-25 minuter. Dela knäckebrödet i lagom stora bitar så fort det kommer ut ur ugnen.Tips! När du bakar knäckebröd med Fiber HUSK® ska du inte låta degen stå. Fördela den på bakplåten med detsamma, annars sväller Fiber HUSK® upp för mycket och blir degig. Toppa knäckebrödet med pumpafrön innan du gräddar i ugnen. Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: