TillbakaRecept och kostrådFODMAP FODMAP FODMAP recept: Bakad potatis med tonfiskröraBakad potatis är en riktig klassiker som går att variera mycket genom att göra olika röror och såser. Denna tonfiskröra är väldigt enkel att blanda ihop och i stället för vanlig lök innehåller den salladslök som är mycket snällare och mildare för magen. Genom att ha i Husk Mage i Balans Classic i röran blir den mer fiberrik utan att smaken förändras. Receptet räcker till 4 portioner. Perfekt som lunch eller enklare middag! Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: HUSK® Mage i balans ClassicLäs mer IngredienserFODMAP recept4 bakpotatisar4 dl laktosfri crème fraîche2 burkar tonfisk2-3 salladslökar(den gröna delen är FODMAP-vänlig)10 cm gurka1 tomat1,5 msk torkad eller färsk dill salt peppar smör1 tsk Husk Mage i Balans Classic Citron och grönsaker till garneringGör så här:Sätt ugnen på 225 ºCLägg potatisarna på aluminiumfolie på ett ugnsgriller.Skär ett kryss i varje potatis med en kniv.Låt potatisen vara i ugnen cirka 1 timme. Känn efter så den är mjuk.Under tiden som potatisen är i ugnen gör du tonfiskröran. Skär gurkan, löken och tomaten i mindre bitar.Blanda sedan ihop alla ingredienser i en skål. Blanda även i Husk Mage i balans Classic i röran.Sätt in skålen med röran i kylen.Servera potatisarna med smör, lite salt och toppa med tonfiskröran och grönsaker. Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: