TillbakaRecept och kostrådGlutenfri mat Recept glutenfri mat Glutenfria BananpannkakorFinns det något lyxigare än att starta dagen med Glutenfria bananpannkakor? Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: HUSK® Mage i balans ClassicLäs mer IngredienserGlutenfria Bananpannkakor1 Banan1 Ägg2,5 dl glutenfria havregryn200 g Keso1/2 tsk vaniljpulver1 tsk Husk mage i balans Classic Kokosolja eller smör till stekningGlutenfria bananpannkakor med kesoFinns det något lyxigare än att starta dagen med Glutenfria bananpannkakor? Dessa pannkakor innehåller inget mjöl, utan istället är de baserade på keso, havregryn, banan och ägg. En superbra kombination som gör att du håller dig mätt länge eftersom pannkakorna innehåller mycket protein. Använd gärna en Husk mage i balans Classic i smeten, så får du även i dig massa bra fibrer som dina tarmar kommer att uppskatta.Gör så här:Mixa banan, ägg, havregryn, keso, Husk och vaniljpulver i en mixer (eller med stavmixer). Stek flera mindre pannkakor på medelvärme tills de fått fin färg. Vänd och stek på andra sidan. Servera pannkakorna med exempelvis hallon, valfri sylt och lite kokoschips. Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: